Motivation gets you started.

We keep you going!

Do The Extra Mile


Al van kinds af aan ben ik aan het sporten. Mijn eerste herinnering is de 1 kilometer trimloop in Bemmel, waar ik samen met mijn vader Bram naar toe ging. Vol trots met een grote medaille naar huis! En zo we hebben samen heel wat uren gesport. Als we na een rondje rennen in het bos, weer richting huis liepen, zei Bram vaak: ‘Peet, dan pakken we nog even rechts dit paadje en gaan we met een omweggetje naar huis’ of  ‘Peet, dan gaan we met een extra lusje weer naar huis toe’.
In de loop der jaren is het sporten van een wekelijkse bezigheid naar een levensstijl uitgegroeid. Dat gaat vanzelf als je traint voor triatlons en ultraruns. Na jaren in loondienst gewerkt te hebben, besloot ik de kantoor-hakken in te ruilen voor fulltime sportschoenen. Want door het overlijden van mijn vader Bram, zag ik in dat het leven kort kan zijn. Dat je moet doen waar je gelukkig van wordt, in mijn geval sporten.
Toen ik mijn bedrijf ging oprichten, moest ik een bedrijfsnaam verzinnen. En de ‘extra lusjes’ van mijn vader Bram heb ik vertaald naar Do The Extra Mile.
Wekelijks geef ik verschillende sportlessen aan hele diverse groepen, van moeders met baby’s tot 90-jarigen en alles daartussen. Ik geef onder andere bootcamplessen, een uur vol energie, verschillende oefeningen; heerlijk uitdagend. Daarnaast verzorg ik technieklessen voor het hardlopen en lessen Baby&Fit; groepslessen voor mama’s met hun baby; een pittige en vrolijke les, die nooit hetzelfde is! En in de zomer geef ik SUP Bootcamp. Een workout op het water, met het mooiste uitzicht over Nijmegen bij een ondergaande zon! Naast de sportlessen geef ik ook herstel-/ ontspanningsmassages.
Mijn missie is om jou te motiveren en enthousiast te maken en te houden om te sporten. Door middel van de lessen en begeleiding wil ik jou uitdagingen bieden en  een voldaan gevoel geven na het sporten. Het mag best pittig zijn, maar heb er vooral ook lol in! Dat je net dat beetje extra geeft, jezelf laat verbazen, en je trots kunt zijn op jezelf. Dat je het sporten niet (meer) ziet als een verplichting, maar iets waar je naar uitkijkt, gewoon lekker buiten spelen.

Join us!


 

Work outside,feel great inside!

Lesaanbod


De meeste trainingen worden buiten gegeven, behalve Baby & Fit, deze vindt binnen plaats. Kijk voor de trainingen in groepsverband op de pagina met locaties en tijden. Voor een individuele training of een clinic kun je contact met mij opnemen.

Bootcamp
Bootcamp is een actieve full body workout voor ieder sportniveau. Deze training bestaat uit verschillende oefeningen om je uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren. De ideale workout waarbij je met plezier je fit en energiek gaat voelen. De natuur is onze trainingsomgeving; ervaar hoe uitdagend parkbankjes, stoepranden, boomstammen en trappen kunnen zijn. Maar ook burpees, kettlebelts, opdrukken en touwen worden ingezet om jou een afwisselende training te geven. Geef je nu op voor een gratis proefles. Aanmelden
Baby&Fit; samen sporten met je baby

Baby&Fit; samen sporten met je baby! Verwacht flink zweten, verwacht spierpijn, geen theekransje, maar een workout!

Wil je (weer) gaan sporten ná je bevalling? Start dan met Baby&Fit; samen sporten met je baby!

Klik voor een indruk van de les op onderstaande link:

https://www.omroepgelderland.nl/tv/programma/777/Gelderland-Sport/aflevering/35027

squat-high-5-moeders-gezellig les-18-april-kt

De groepsles is erop gericht om weer back in shape te komen na de bevalling. Conditie-,kracht- en spierverstevigende oefeningen komen aan bod. Zoals lunges, squats, shuffelen en dippen. We maken gebruik van gewichten, elastieken en stepbankjes. Zodat jij je snel weer fitter gaat voelen. Tijdens het eerste deel van de les draag je je  baby in een draagzak/ draagdoek. Dat is niet alleen gezellig, maar zorgt ook voor extra gewicht tijdens de oefeningen. Daarnaast zijn er oefeningen op de mat met je baby; zoals situps, planken en pushups. Tussendoor doen we oefeningen die speciaal gericht zijn op de kleine; om de motoriek te stimuleren; en hebben jullie mama’s even een adempauze.

Wanneer en waar? We geven wekelijks 2 Baby&Fit lessen.
Op woensdag en vrijdag om 10.15 uur Nijmegen, bij Riverland Health Centre in het Honigcomplex.
Je kunt zelf kiezen wanneer je komt; je bent dus niet gebonden aan een bepaalde dag. Zo kun je een les reserveren wanneer het jou uitkomt; heel flexibel. Er is voldoende parkeerplek en ruimte om te voeden en/of te verschonen.
Wat mee te nemen? Neem in ieder geval de draagzak mee, een handdoek voor op het matje en eventueel een flesje/ bidon met water voor jezelf. Het is prettig als je ongeveer een kwartiertje voor aanvang van de les aanwezig bent.

Waarom Baby&Fit? • Sporten samen met je kindje • Indoor training met conditie en kracht oefeningen • Sporten op je eigen niveau • Gezellig met andere moeders • Geen oppas nodig • De lessen zijn elke week weer anders • Prima opstap om je oude sport weer op te pakken • 

Praktische informatie over Baby&Fit • Meedoen kan met je baby van 2 tot ongeveer 11 maanden • Je kunt op elk gewenst moment starten met de lessen • Eerste proefles is gratis • Voor het volgen van de les heb je een draagzak/ -doek nodig.

Liever (eerst) alleen wat lessen volgen? Ook dat is mogelijk. Bijvoorbeeld bij jouw thuis. Informeer naar de mogelijkheden. Geef je nu op voor een gratis proefles. Aanmelden

BuggyFit

It’s more than just a walk in the park!

dippen-21-nov

Wil jij als mama graag sporten maar geen idee hoe, nu je een kindje hebt?

Ben je graag buiten en wil je conditie en kracht opbouwen?

Doe dan mee met BuggyFit in Nijmegen-Noord/ Lent

Een uur actief buiten sporten; je kindje(s) neem je mee in de buggy. (leeftijd van 4 weken tot 4 jaar)

Stevig wandelen wisselen we af met oefeningen met en rond de buggy.

Oefeningen om conditie en kracht op te bouwen. Je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt.

We nemen elastieken en gewichtjes mee, maar maken ook gebruik van parkbankjes, muurtjes en trappen.

Waarom meedoen?

Geen oppas nodig;

Samen met je kindje in de frisse buitenlucht;

Leer andere actieve moeders kennen;

Samen sporten is motiverend;

Eerste proefles is gratis;

Wat mee te nemen:

Een handdoek/ matje voor de grondoefeningen;

een bidon met water;

beide gekleed op de weersomstandigheden;

eventueel speeltjes en eten voor je kindje.

Voor meer informatie mail naar petra@dotheextramile.com

Burpees for Breakfast

Elke maand om 06.30 een vroege bootcamp, de super start van je dag!

i_eat_burpees_for_breakfast_postcard-rc39276b9d8d048fca692cfeafc0c05b9_vgbaq_8byvr_324

Als de stad aan de overkant van het water nog slaapt, hebben wij de kettle bells al vast

Als de Waalbrug langzaam vol stroomt, zit onze 60 minuten workout erop!


Het is even doorbijten, maar wat een voldaan gevoel om 07.30 uur!!
En je hikt  ook niet meer de rest van de dag tegen ‘ik moet straks nog sporten ‘ aan.
Kijk op Facebook onder evenementen voor de data of stuur een email.
Geen lid van Do The Extra Mile, maar wil je wel meedoen?
Stuur ook dan een email naar petra@dotheextramile.com 
XXL Bootcamp / 90 minuten

Elke 4 tot 6 weken een extra lange bootcamp van 90 minuten.

Aan de kade in Lent, vullen we deze anderhalf uur met conditie en krachtoefeningen.

Van alles komt aan bod, circuits, een challenge, tabata’s. Diverse materialen zetten we in, zoals kettle bells, touwen en elastieken.

Om jou te blijven uitdagen! Durf jij het aan; meld je dan aan via petra@dotheextramile.com

Leden betalen €7,- en niet leden €10,-

Check de evenementen op de facebookpagina voor de data.

thumbnail_img_3711

Techniektraining voor het hardlopen
Extra aandacht voor je loophouding en techniek tijdens het hardlopen. Dit zorgt ervoor dat je efficiënter gaat hardlopen. Dus minder kans op blessures, een betere houding en waarschijnlijk een persoonlijk record! Tijdens de training wordt er onder andere gekeken naar je loophouding, rompstabiliteit, actieve afzet en kniehef. Er is aandacht voor de warming-up, cooling-down en ondersteunende krachtoefeningen. Ruim een uur lang korte loopstukjes met veel oefeningen. En na deze training kun je zelf met de oefeningen aan de slag tijdens het hardlopen. Of je nu net begint met rennen of al een halve marathon in de benen hebt, deze training is een goede aanvulling bij het hardlopen.
1-op-1 training (Bootcamp / Baby&Fit/ Hardlooptraining)
Train je bij voorkeur in de frisse buitenlucht, waar en wanneer het jou uitkomt? Geen zin om naar een sportschool te gaan? Of heb je een duwtje in de rug nodig van een trainingsmaatje? Bij een personal training sta jij 100% centraal. Jouw wensen, basisconditie en het te behalen doel vormen het uitgangspunt van de trainingen. De trainingen zijn een afwisseling van core-oefeningen en oefeningen met eenvoudige materialen zoals, elastieken, springtouwen, kettlebelts en de trainingsladder. Jij bepaalt de tijd en locatie: thuis in je eigen achtertuin maar in een park of het bos kan natuurlijk ook. Ik zorg voor een uitdagende en motiverende training! Informeer naar de mogelijkheden van,‘Backyard Boost’, trainen in je eigen achtertuin! Kleine groepstraining Heb je een aantal vriendinnen, collega’s of buren waarmee je graag samen wilt sporten? Informeer dan naar de kleine groepstrainingen tot maximaal 5 personen. Gezellig toch?
Persoonlijke trainingsschema’s
Wil je met hardlopen beginnen of trainen voor een halve marathon, een persoonlijk trainingsschema is de eerste stap. Eventueel in combinatie met een persoonlijke (techniek) training. Deze trainingsschema’s worden afgestemd op jouw wensen en doelstellingen, je trainingsverleden en je beschikbare tijd. Op deze manier is het op maat gemaakt. Duur, interval, sprintjes, en/of onverhard, de trainingen zijn afwisselend! De schema’s kunnen we voor elke termijn en of doel afstemmen. Deze ontvang je per post of per email. We houden regelmatig contact over de voortgang. Mocht je tussentijds een aanpassing willen, omdat je minder tijd kunt vrijmaken of omdat de situatie dit vereist, geen probleem. Zo blijft het schema up-to-date, en kun jij je blijven richten op het hardlopen.
Running Bootcamp
Tijdens de running bootcamp wordt hardlopen afgewisseld met uitdagende oefeningen en looptechniek; een boost voor je uithoudingsvermogen en kracht. Interval, heuveltraining, duur en techniek, alles komt aan bod! De lessen worden onder andere gegeven in het park, aan de Waalkade of in het bos.  We maken gebruik van obstakels die we tegenkomen, trappen, bankjes en boomstammen. Daarbij zullen squats, sprintjes en opdrukken zeker niet overgeslagen worden! Deze training is ideaal als je van hardlopen houdt, variatie zoekt in trainingen en je core-, kracht- en balansoefeningen niet uit de weg wilt gaan.
SUP Bootcamp
De lessen SUP bootcamp geef ik samen met SUP&Surf Nijmegen.  SUP staat voor Stand Up Paddle. Door middel van een lange peddel kun je staand peddelen op een breed, stabiel surfboard. Een heerlijke manier om te ontspannen én te genieten van de natuur. Met SUP bootcamp, combineren we het suppen met oefeningen op het board, zoals situps, pushups, squats en zelfs burpees. Een super leuke workout, met het mooiste uitzicht over Nijmegen bij een ondergaande zon! Op de Facebook-pagina zetten wij de data neer waarop wij het water weer op (of in) gaan. Mailen of bellen om te informeren kan natuurlijk ook!
Q&A

Q:Wat kan ik verwachten van Do The Extra Mile?

Afwisselende lessen, veel energie, gezellige groepen en veel zweet. We richten ons op conditie en kracht tijdens de lessen. We gebruiken regelmatig materialen zoals kettle bells, springtouwen, elastieken en slam balls om de oefeningen uitdagend te maken.

Onze groepen zijn divers; mannen* en vrouwen; leeftijd tussen de 20 en 60 jaar; En of je nu mega fanatiek bent of net begint met sporten; iedereen kan meedoen. Doe  mee met ons mee, leer enthousiaste en gezellige mensen kennen, stort je op de uitdagende training en ga met een voldaan gevoel naar huis!   *behalve bij Baby&Fit, deze les is enkel voor moeders.

Q: Ik begin net met sporten; heb helemaal geen conditie. Kan ik wel meekomen met de groep?

Maak je geen zorgen, iedereen is een keer gestart bij Do The Extra Mile. En voel je de eerste les niet onzeker over je conditieniveau, of hoe anderen naar je kijken. Iedereen zal zorgen dat je je welkom voelt in de groep! En iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. Er zijn altijd aanpassingen mogelijk tijdens de les, meer of minder herhalingen, lichte en zware gewichten of net een langer rustmoment! Je zult zien dat je snel conditie opbouwt en fitter wordt. Vergelijk jezelf niet met anderen, wij zorgen ervoor dat je de les prima kunt volhouden!

Q: Waarom moet ik me aanmelden voor een les?

Dit zorgt ervoor dat we weten wie er komt sporten en dat we nooit te grote groepen krijgen. Het betekend ook dat we voldoende materialen bij ons hebben, en iedereen de aandacht krijgt die het nodig heeft.

Q: Wat als ik me heb opgegeven voor een les, maar ik kan toch niet komen?

Als je je wel hebt aangemeld voor een les, maar je kunt toch niet komen, kun je je tot een uur van te voren afmelden. Dit doe je online, op dezelfde manier als waarop je je hebt opgegeven. Doe je dit op tijd, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. En tevens valt automatisch jouw plek vrij voor iemand die eventueel op de wachtlijst staat. Het is dus een win-win situatie.

Q: Wat gebeurt er als het regent of onweert?

We trainen het hele jaar door buiten. En ja ook wij vinden het leuker in de zon dan met regen. Echter de lessen gaan ook door met regen. Soms zoeken we dan wel een plek op waar we wat droger staan.

Enkel bij onweer gaat de les niet door. Dit laten we je dan vooraf weten middels een app. Uiteraard wordt bij een strippenkaart of 4 weken abonnement de les dan teruggeboekt.

Q: Moet ik vooraf en na de les eten?

Ja absoluut! Zorg ervoor dat je niet met een te volle maag begint, een zwaardere maaltijd tot ongeveer 2 uur van te voren. Neem een kleine snack tot een uur voor de les zoals een plak ontbijtkoek, een banaan of krentenbol.

Na de les heeft je lichaam weer voedsel nodig om te herstellen. Heb je geen zin meer in een te zware warme maaltijd denk dan aan een bak yoghurt met fruit en noten, een maaltijdsoep of goed gevulde salade.

Q: Wat houdt een strippenkaart precies in?

Naast een 4 weken of onbeperkt maandabonnement kun je een strippenkaart kopen. Hiermee kun je 10 lessen volgen, wanneer het jou uitkomt. De strippenkaart is 6 maanden geldig. Deze is persoonlijk en niet overdraagbaar op een ander persoon. Helaas geven wij geen restitutie op niet gebruikte strippen.

Heb je een langdurige blessure of ben je zwanger, dan kunnen we in overleg de geldigheidsduur wijzigen.

Q: Moet ik inschrijfgeld betalen en hoe zit het met opzeggen?

We vragen geen inschrijfgeld. Na je gratis proefles kun je kiezen uit een strippenkaart voor 10 lessen, een 4-abonnement of een onbeperkt maandabonnement. Je bent vrij om te wisselen tussen strippenkaarten en abonnementen. Veel vrijheid en flexibiliteit dus!

We kennen geen opzegtermijn. Wel vinden we het fijn dat je ons laat weten als je gaat stoppen met bootcamp.

Q: Wat als ik na de gratis proefles toch niet wil doorgaan?

We begrijpen dat niet iedereen enthousiast is over Bootcamp. Er is geen druk of verplichting om na je gratis proefles ergens lid van te worden. We vonden het leuk dat je met ons mee hebt gedaan, en hopen dat je een sport vindt die beter bij je past.

 

Tarieven

Keuze uit strippenkaarten, abonnementen of losse lessen.

Geen inschrijfgeld & 1 maand opzegtermijn.

Flexibel en voordelig. Selecteer wat bij jou past.


Bootcamp

 • 60 minuten
 • Gratis proefles
 • Losse les €10,-
 • 10 lessen €70,-
 • 1 x p/week €25,-
 • Onbeperkt/mnd €35,-
 • Geen inschrijfgeld
 • Betaling via Ideal
 • of automatische incasso
Aanmelden

Looptechniek training

Hardlopen
 • 60 minuten
 • 1 training €45,-
 • 2 trainingen €80,-
 • Bij 2 personen €60,-
Aanmelden

Baby&Fit

 • 60 minuten
 • gratis proefles
 • Losse les €12,50
 • 5 lessen €49,-
 • 10 lessen €90,-
 • Korting voor klanten Riverland
 • Geen inschrijfgeld
 • Betaling via Ideal
 •  
Aanmelden

Persoonlijk trainingsschema

Hardlopen
 • 1 maand €30,-
 • 3 maanden €80,-
 • 6 maanden €160,-
 • gel
Aanmelden

BuggyFit

 • 60 minuten
 • Gratis proefles
 • Losse les €10,-
 • 10 lessen €70,-
 • 1 x p/week €25,-
 • Onbeperkt/mnd €35,-
 • Geen inschrijfgeld
 • Betaling via Ideal
 • of automatische incasso
Aanmelden

Individuele training

1 op 1 begeleiding
 • 60 minuten
 • 1 training €52,50
 • 5 trainingen €250,-
 • 10 trainingen €480,-
Aanmelden

Lessen & Locaties


 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
06.30 - 08.00 uurBurpees for Breakfast 06.30-07.30
Kade Lent
08.00 - 10.00 uurBuggyFit
08.45-09.45
Kade Lent
Baby&Fit
09.15-10.15 Nijmegen Honig
Indoor
Bootcamp
8.45-9.45
Kade Lent
Bootcamp
10.00-11.00
Kade Lent
10.00 - 12.00 uurBuggyFit
10.30-11.30
Kade Lent
Baby&Fit
10.15-11.15
Nijmegen Honig
Indoor
19.00 - 20.00 uurBootcamp
19.00-20.00
Kade Lent
*
Bootcamp
19.00-20.00
Kade Lent
Bootcamp
19.30- 20.30
Kade Lent
extra info* bij drukte, twee lessen / 18.30 en 19.30 uur. XXL Bootcamp
18.30-20.00
Kade Lent
4 a 6 x per jaar
Schrijf je hier in voor de lessen
Wil je je opgeven voor een gratis proefles? Meld je hier aan. Of stuur een email naar naar petra@dotheextramile.com

Locaties

 

Locatie Lent

In Lent zijn we te vinden aan de kade bij de Spiegelwaal (Lentse Warande), bij de opgang van de brug de Lentloper (naar het eiland Veur Lent). Een plek met muurtjes en trappen waar we ons heerlijk kunnen uitleven.

Bij slecht weer trainen we onder de ‘Oversteek’.

Locatie Baby&Fit Nijmegen

De les wordt gehouden bij Riverland Healthcentre, Waalbanddijk 10H te Nijmegen/ in het Honigcomplex. De les vindt plaats in een sportzaal, bij voorkeur in de zaal geen buitenschoenen dragen. Let op, de sportschool bevindt zich op de 2e verdieping. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Heb je vragen of zin gekregen om mee te doen met een les, laat het me weten! Contact

Ervaringen


Baby&Fit

Petra gaf voor de les al aan dat ze van een pittige workout houdt en dat heeft ze helemaal waar gemaakt. Je wordt flink aan het werk gezet en dat resulteert erin dat je na een uur een lekker voldaan gevoel hebt. Ook is de groep lekker klein, dat is erg fijn, Er is genoeg aandacht voor de kindjes en Petra heeft ook speeltjes bij zich. Ik vond het een leuke les!

Ingrid

Bootcamp

Ik ben met bootcamp gestart om fitter/energieker te worden. Dat doel bereikte ik al na een paar lessen buiten. De lessen zijn altijd buiten, zeer afwisselend en met leuke mensen. Petra is een goede motivator maar laat je ook vrij om oefeningen in je eigen tempo te doen.

Jobke

Baby&Fit

Na mijn keizersnede vond ik het heel spannend om weer te gaan sporten. Ook vond ik het heel moeilijk om tijd vrij te maken om te gaan sporten. De vrije tijd die ik had wou ik graag met mijn zoontje Jack besteden. Ik zag op Facebook Baby&Fit voorbij komen en het sprak me wel aan. Met totaal geen idee wat ik er van kon verwachten ben ik er naartoe gegaan. Ontvangen door de vriendelijke Petra (al snel Peet genoemd) voelde ik mezelf direct op mijn gemak. Ze kende alle namen en zo ook van de kinderen. Holy moly wat heb ik gezweet en wat was het leuk! Door het contact wat ik met Jack had omdat hij in de draagzak zat deed ik net dat beetje extra. Omdat ik me richtte op hem en niet op de pijn lette.  Peet begeleidde me heel goed en zorgt ervoor dat ik niet te ver ga. De dagen erna was heel goed te merken dat ik gesport had, flinke spierpijn! Ik vind het geweldig. Ik sport, breng tijd door met mijn zoontje en krijg er veel energie van!

Silvia

Opbouwen hardlopen/ trainingsschema

Ik heb een trainingsschema gevolgd van ‘DTEM’ en ben er super enthousiast over. Mijn schema was gemaakt op mijn wensen; hoe vaak ik wilde lopen per week en wat mijn uiteindelijke doel was (5 km hardlopen). Via mail of berichtjes heb ik Petra op de hoogte gehouden van mijn trainingen. Waar nodig werd het eventueel aangepast, omdat ik snel blessures heb aan mijn scheenbenen. De opbouw was hierdoor rustig en goed vol te houden, ik heb zonder klachten gelopen. Door mijn zwangerschap heb ik mijn einddoel niet gehaald, maar ik ben zeker van plan om het hierna weer op te pakken!

Christel

Techniekles hardlopen

Ik heb bij Petra een techniekles gevolgd om te starten met hardlopen. Van een goede warming-up, tot diverse loopoefeningen, tips voor een goede loophouding tijdens een rondje rennen en als afsluiting een fijne cooling-down. Petra vertelt duidelijk waarom ze bepaalde oefeningen doet, wat het nut ervan is en waarom het zo belangrijk is om die tijdens het hardlopen mee te nemen. Ze voelt goed aan hoe ver je kan gaan, maar stimuleert je ook om nog net even meer te geven. Als je denkt dat je niet meer kan en het lukt dan toch, dat is superfijn! Na de techniekles maakte ze een persoonlijk hardloopschema voor mij, compleet met alle oefeningen er nog eens duidelijk bij, want die had ik natuurlijk niet allemaal kunnen onthouden. Als je gaat voor een persoonlijke aanpak, iemand die je kan stimuleren maar ook echt oprechte aandacht voor je heeft, ben je bij Do the extra mile aan het goede adres!

Loes

It’s not a diet, it’s a healthy lifestyle


Op weg naar een healthy lifestyle

Als trainster van sportlessen krijg ik regelmatig vragen over oa gezonde voeding, wat te eten voor of na het sporten en over afvallen. Vandaar dat ik coach ben geworden bij Juice Plus. Zij helpen je naar een gezonder eetpatroon toe; en daarmee naar een healthy lifestyle.

Als coach begeleid ik mensen die graag beter in hun vel willen komen zitten. Vaak willen zij wat kilo’s kwijt en gezonder gaan eten. Het gaat uiteindelijk niet om het getal op de weegschaal, maar dat jij je happy voelt als je jezelf in de spiegel ziet.

Je gebruikt (tijdelijk) producten van JuicePlus als aanvulling op je gezonde eetpatroon. Dit is dus geen dieet maar een Healthy Lifestyle programma. Het doel is een blijvend veranderd gezonde levensstijl, qua voeding en bewegen. En daarbij mag je echt wel een keertje een cheatdag hebben en iets extra drinken of eten.

Woon je in de buurt van Nijmegen/ Lent dan kun je in de periode dat je JuicePlus gebruikt tegen een gereduceerd tarief sporten bij Do The Extra Mile. Je krijgt korting op de groepslessen of op de 1-op-1 lessen. Mocht je hiervan gebruik willen maken, laat het me dan gerust weten.

Check mijn Facebookpagina
Meer informatie over JuicePlus

Make your life complete

Je hebt de keuze uit verschillende ‘complete’ producten; shakes, repen, soep, capsules en boosters.
Ze helpen je bij het afvallen, het krijgen van meer energie en een gezond eetpatroon creëren.  Je gebruikt deze echter altijd in combinatie met gezonde voeding, zodat je een blijvend gezond eetpatroon aanwent. En het fijne is dat je zelf bepaalt welke producten je wilt gebruiken.

Ik zal je kort wat vertellen over een aantal producten en hoe deze te gebruiken.
Je kunt met de complete mix een maaltijd vervangen, dit is altijd tijdelijk; Maar naast de eenvoudige shake kun je hiermee ook een smoothie maken. Of verwerk de mix in gezonde muffins of pannenkoeken. Uiteraard ontvang je hiervoor van ons allerlei recepten. Maar met de mix kun je ook een shake maken voor om te nemen na het sporten.
Met de booster voorkomen je dat je gaat over-eten; je lichaam krijgt eerder een seintje dat je vol zit;
Kom je niet aan je dagelijkse portie fruit en of groente, gebruik dan de capsules, zodat jij alle belangrijke voedingsstoffen dagelijks binnenkrijgt.
De repen kun je gebruiken als deel van de lunch, met nog een stuk fruit erbij bijvoorbeeld. Maar kun je ook nemen als gezonde snack tussendoor. Of juist nemen voordat je gaat sporten voor voldoende energie.

Uiteraard verkoop ik niet iets wat ik zelf niet heb geprobeerd of momenteel gebruik. De shakes gebruik ik zelf regelmatig als ontbijt. Deze vult erg goed, valt niet zwaar en ik kan er prima op sporten. Het is fijn om een afwisselend ontbijt te eten. Ik heb niet altijd zin in brood of yoghurt en dan is dit een prima alternatief. Je kunt er eventueel extra fruit of groente toevoegen en dan heb je een super smoothie.
De booster neem ik in de avond nog wel eens. Door het lesgeven of mijn eigen training, eten we vaak tussen 20.00 en 21.00 uur. Meestal heb ik dan wel trek, maar wil ik niet ‘overeten’. De booster helpt me, doordat ik sneller het seintje krijg dat ik vol zit.

Hier vind je meer informatie over de producten

Coaching

Ben je enthousiast om een gezonde leefstijl te gaan starten? Maar heb je hierbij nog een zetje nodig?
Als coach begeleid ik je hier graag bij. Het hoeft niet opeens radicaal anders. Met kleine veranderingen bereik je stap voor stap je gezondere levensstijl.
Met mij deel je ervaringen en ideeën. En vind je ook bij de ‘supportgroep’ op facebook ondersteuning van anderen. En motiveer jij hen ook weer met je bereikte resultaat.

Je hebt de keuze uit verschillend programma’s. Ongeacht de keuze, je ontvangt van mij coaching op de manier waarop jij dat prettig vindt. Zo kun je me 24/7 vragen stellen via mijn coachingspagina en kunnen we zelfs een maandelijkse coach-call inplannen. je ontvangt een e-book met een voedingsschema en alle recepten. Je wordt lid van de supportgroep op Facebook. Je staat er dus nooit alleen voor.

Op mijn eigen facebookpagina vind je ook veel recepten en workouts. Want de combinatie gezonde voeding en sporten is natuurlijk helemaal super. Doe mee met de bootcamplessen van Do The Extra Mile, plan een techniekles hardlopen in of geef je op voor een 1-op-1 les.

Kort samengevat:
je kiest zelf met welk programma (producten) jij aan de slag wilt gaan;
wij coachen jou gedurende minimaal 3 maanden;
diverse e-books met oa een voedingsplan en recepten;
lid worden van de supportgroep;
meedoen aan gratis challenges;
sporten met korting;
een blijvend gezonde levensstijl.

Contact


Heb je vragen, wil je een gratis proefles volgen, of een afspraak maken?

Aarzel dan niet en neem contact met mij op via telefoon, app of email.

Groetjes Peet14 + 15 =