Je hebt de keuze uit verschillende ‘complete’ producten; shakes, repen, soep, capsules en boosters.
Ze helpen je bij het afvallen, het krijgen van meer energie en een gezond eetpatroon creëren.  Je gebruikt deze echter altijd in combinatie met gezonde voeding, zodat je een blijvend gezond eetpatroon aanwent. En het fijne is dat je zelf bepaalt welke producten je wilt gebruiken.
Ik zal je kort wat vertellen over een aantal producten en hoe deze te gebruiken.
Je kunt met de complete mix een maaltijd vervangen, dit is altijd tijdelijk; Maar naast de eenvoudige shake kun je hiermee ook een smoothie maken. Of verwerk de mix in gezonde muffins of pannenkoeken. Uiteraard ontvang je hiervoor van ons allerlei recepten. Maar met de mix kun je ook een shake maken voor om te nemen na het sporten.
Met de booster voorkomen je dat je gaat over-eten; je lichaam krijgt eerder een seintje dat je vol zit;
Kom je niet aan je dagelijkse portie fruit en of groente, gebruik dan de capsules, zodat jij alle belangrijke voedingsstoffen dagelijks binnenkrijgt.
De repen kun je gebruiken als deel van de lunch, met nog een stuk fruit erbij bijvoorbeeld. Maar kun je ook nemen als gezonde snack tussendoor. Of juist nemen voordat je gaat sporten voor voldoende energie.
Uiteraard verkoop ik niet iets wat ik zelf niet heb geprobeerd of momenteel gebruik. De shakes gebruik ik zelf regelmatig als ontbijt. Deze vult erg goed, valt niet zwaar en ik kan er prima op sporten. Het is fijn om een afwisselend ontbijt te eten. Ik heb niet altijd zin in brood of yoghurt en dan is dit een prima alternatief. Je kunt er eventueel extra fruit of groente toevoegen en dan heb je een super smoothie.
De booster neem ik in de avond nog wel eens. Door het lesgeven of mijn eigen training, eten we vaak tussen 20.00 en 21.00 uur. Meestal heb ik dan wel trek, maar wil ik niet ‘overeten’. De booster helpt me, doordat ik sneller het seintje krijg dat ik vol zit.
Hier vind je meer informatie over de producten