Als trainster van sportlessen krijg ik regelmatig vragen over oa gezonde voeding, wat te eten voor of na het sporten en over afvallen. Vandaar dat ik coach ben geworden bij Juice Plus. Zij helpen je naar een gezonder eetpatroon toe; en daarmee naar een healthy lifestyle.
Als coach begeleid ik mensen die graag beter in hun vel willen komen zitten. Vaak willen zij wat kilo’s kwijt en gezonder gaan eten. Het gaat uiteindelijk niet om het getal op de weegschaal, maar dat jij je happy voelt als je jezelf in de spiegel ziet.
Je gebruikt (tijdelijk) producten van JuicePlus als aanvulling op je gezonde eetpatroon. Dit is dus geen dieet maar een Healthy Lifestyle programma. Het doel is een blijvend veranderd gezonde levensstijl, qua voeding en bewegen. En daarbij mag je echt wel een keertje een cheatdag hebben en iets extra drinken of eten.
Woon je in de buurt van Nijmegen/ Lent dan kun je in de periode dat je JuicePlus gebruikt tegen een gereduceerd tarief sporten bij Do The Extra Mile. Je krijgt korting op de groepslessen of op de 1-op-1 lessen. Mocht je hiervan gebruik willen maken, laat het me dan gerust weten.
Check mijn Facebookpagina
Meer informatie over JuicePlus